0495 88 29 25

©2018 by Bliss Therapie

FEEL GOOD YOGA

Feel good yoga bestaat uit zachte hatha yoga in combinatie met relaxatietherapie en aandacht voor onze ademhaling. Zachte hatha yoga bevat versterkende yogahoudingen die op een milde manier worden uitgevoerd. We nemen tijd om naar binnen te keren, te luisteren naar ons lichaam. Hierdoor ontstaat er balans, rust in je hoofd en energie in je lichaam.

Deze yogavorm is geschikt voor iedereen die zich beter wil voelen, en vooral wanneer je moe, gestrest of gespannen bent. Er is geen yoga-ervaring vereist om deel te nemen. Wel is het fijn om makkelijke kledij aan te doen en een dekentje mee te nemen.

STRESSLOZE ZONDAG

Op Stressloze Zondag nemen we tijd om onze batterijen op te laden. We starten met een uurtje ontspannende yin yoga waarna een begeleid relaxatiemoment volgt.  

Yin yoga helpt om lichaam en geest te voorzien van nieuwe energie. Deze yogavorm staat namelijk in teken van loslaten en ontspannen. We leren met onze focus in het ‘hier en nu’ te blijven, minder te oordelen en meer compassie te ervaren. 

Ook op fysiek niveau biedt yin yoga heel wat voordelen. Omdat we de houdingen langere tijd aanhouden ontspannen, versoepelen en versterken gewrichten en bindweefsel. Ons lichaam wordt als het ware flexibeler en veerkrachtiger.

Nagenieten doen we met een lekker kopje thee.

INTERESSE?

De feel good yogareeks loopt telkens van schoolvakantie tot schoolvakantie.

Op maandagavond en dinsdagmorgen is er yoga in Praktijk Feniks.One te Kapellen. Op woensdagavond kan je yoga volgen in Sport Medisch Centrum Nottebohm te Brecht. Je betaalt op voorhand voor de hele reeks waarbij 10 euro per sessie wordt gerekend.

Stressloze zondag gaat elke eerste zondag van de maand door in Praktijk Feniks.One.

Prijs voor deelname bedraagt 20 euro.

Voor meer info en om je deelname te bevestigen mag je een mailtje sturen naar kimberleybreugelmans@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now