ONTSPANNENDE YIN YOGA

De groepsreeks Ontspannende Yin Yoga nodigt uit om te vertragen, om je lichaam en geest rust te gunnen. Dit doen we door yin yoga en relaxatietherapie te combineren.
 

Tijdens yin yoga zoeken we in houdingen een stretch op in een specifiek gebied. Deze houdingen worden minstens drie minuten aangehouden. Hierdoor kan het lichaam spanning loslaten en diep ontspannen tot in het bindweefsel.
 

Relaxatietherapie leert je dan weer de capaciteit tot zelfzorg. Door middel van concrete technieken bekom je lichamelijk en geestelijk ontspannen. Wat dan weer een positief effect heeft op jouw welbevinden.
 

Per groepsreeks zoomen we in op een specifieke relaxatietechniek. Op die manier raak je meer vertrouwd met de techniek en krijg je deze goed onder de knie.
 

Deze reeks is geschikt voor iedereen die onrust ervaart, vaak piekert of herstellende is van een burn-out of depressie.  Er is geen yoga-ervaring nodig om deel te nemen. Wel is het fijn om makkelijke kledij aan te doen en een dekentje mee te nemen.

ZACHTE HATHA YOGA

Zachte Hatha Yoga bevat versterkende yogahoudingen die op een milde manier worden uitgevoerd. Dit in combinatie met relaxatietherapie en aandacht voor onze ademhaling.
 

Via inspanning en ontspanning werken we toe naar een staat van balans en evenwicht.
Ons lichaam wordt krachtiger en soepeler en onze geest wordt kalmer.

 

​Deze les is geschikt voor iedereen die graag meer energie en innerlijke rust wil. Er is geen yoga-ervaring nodig om deel te nemen. Wel is het fijn om makkelijke kledij aan te doen en een dekentje mee te nemen.

STRESSLOZE ZONDAG

Op Stressloze Zondag nemen we tijd om onze batterijen op te laden. We starten met een uurtje ontspannende yin yoga waarna een begeleid relaxatiemoment volgt.  

Yin yoga helpt om lichaam en geest te voorzien van nieuwe energie. Deze yogavorm staat namelijk in teken van loslaten en ontspannen. We leren met onze focus in het ‘hier en nu’ te blijven, minder te oordelen en meer compassie te ervaren. 

Ook op fysiek niveau biedt yin yoga heel wat voordelen. Omdat we de houdingen langere tijd aanhouden ontspannen, versoepelen en versterken gewrichten en bindweefsel. Ons lichaam wordt als het ware flexibeler en veerkrachtiger.

Nagenieten doen we met een lekker kopje thee.

INTERESSE?

Ontspannende Yin Yoga:

  • maandagmorgen 9u30 - 10u30

Zachte Hatha yoga:

  •  maandagavond 18u - 19u

  • maandagavond 19u30 - 20u30 

  • dinsdagmorgen 9u30 - 10u30 
     

Stressloze Zondag:

  • elke eerste zondag van de maand van 10u - 11u30

De yogasessies gaan door in praktijk Feniks.One te Kapellen.

We werken telkens aan de hand van  reeksen die lopen van schoolvakantie tot schoolvakantie.

Je betaalt op voorhand voor de hele reeks waarbij 10 euro per sessie wordt gerekend.

Voor Stressloze Zondag betaal je 15 euro.

 0495 88 29 25

©2018 by Bliss Therapie

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now