0495 88 29 25

©2018 by Bliss Therapie

Ik ben Kim Breugelmans, geboren in 1991 en opgegroeid in Kapellen waar ik nog steeds woon. Reeds sinds jonge leeftijd ben ik geboeid door mensen. Daarom was het dus een logische stap om na het secundair onderwijs  toegepaste psychologie en gezondheidsvoorlichting- en bevordering te gaan studeren.

Dit maakt dat ik vandaag de dag werkzaam ben als psychologisch consulente – relaxatietherapeute in twee groepspraktijken. Hiernaast ben ik ook aan de slag in Sport Medisch Centrum Nottebohm te Brecht. Mijn takenpakket  bestaat hier uit het voeren van intake-en eindgesprekken met patiënten die starten/eindigen met de nek- en rugrevalidatie. Ook patiënten buiten de revalidatie die kampen met psychosociale moeilijkheden, psychosomatische klachten of chronische pijn zijn bij mij welkom. 

Door verschillende bijscholingen, zelfreflectie en yoga begon ik meer bliss te ervaren in mijn leven. Ik ontdekte hoe waardevol het is om mindful in het leven te staan en rust te ervaren in lichaam en geest. De vrijheid en levensvreugde die dit met zich meebrengt gun ik jou ook.

Hopelijk tot snel.

Hartelijke groet,

Kim

 

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now